Sunday, April 29, 2007

Blå som en smurf


Har varit i mammas stuga i Sandviken lö-sön med P & B. Tog årets första dopp igår kväll, visserligen efter en stunds hett bastubad, men ändå! Lite stolt är jag allt. P ville inte bada, trots att jag tjatade på honom! Eller kanske just därför... Var hem en sväng till mormor och morfar också på kvällen innan bastubadet, vilket alltid är roligt! De är alltid så gästvänliga och snälla! Vi fick god smörgåstårta och så spelade vi Domino.


I veckan var jag på färganalys. Nej, inte för att kolla vilka färger jag passar bäst i, utan för att kolla vilken av Jungs personlighetstyper jag var. I vår arbetsgrupp på jobbet har vi alla fått göra denna test för att vi bättre ska förstå varandra utifrån vilka personlighetstyper vi är. Jag var väldigt skeptisk innan, men det var mer intressant än jag hade trott även om jag inte tyckte att allt stämde direkt... Hur som helst så var jag mest blå, rätt mycket gul och lite mindre röd och grön. Blå = ordentlig, reflekterande, lugn, o.s.v. När jag blir extremt stressad blir jag tydligen strikt, petig, svår att tillfredställa och defensiv. :) Strikt vet jag inte men jag kan nog bli rätt defensiv. Jag låter rätt tråkig faktiskt i analysen. Ja, ja...


Monday, April 16, 2007

30-årsfest a la 80-tal

Stort tack alla ni som kom på festen, för era presenter, tal och ni som hjälpte till!! Det värmde verkligen mitt hjärta! Här kommer lite bilder (fler bilder finns på Anna-Karins blogg):


Sunday, April 01, 2007

Snart 30...

Nån som vet om hon som sjunger SAAB-låten "Release me" (Frida Örn) har gjort några fler låtar? Tycker den är otroligt bra trots att det är en ren reklamlåt.

Det är söndag kväll, sitter och halvtittar på "How to lose a guy in 10 days", lagom underhållande film med en otroligt snygg huvudrollsinnehavare (Kate Hudson), dricker lite whiskey och lyssnar på ovan nämnda låt. Jag och Pontus har firat min kommande födelsedag genom att bo på hotell i Tällberg i helgen (Bobby fick följa med också), ätit riktigt god mat, badat bubbelpool och bara tagit det lugnt.
Om två dagar har jag alltså lämnat ungdomen bakom mig (så dramatiskt!) och äntligen (?) blivit vuxen på riktigt. Nu förväntar jag mig verkligen att jag ska slippa visa leget på systemet, få frågor om jag är hel eller halv på bussen och att ingen någonsin mer kommer kalla mig för "lilla" eller "gumman" eller något liknande. Nej, nu förväntar jag mig att om två dagar kommer jag att vakna upp med kort, permanentat hår, rynkor under ögonen och med en massa visdom och kunskap innanför pannan...eller?

Jag tycker iallafall att det ska bli kul att fylla 30. Och jag känner mig inte ett dugg gammal.