Monday, July 24, 2006

Nyfikna pappor och likadana kläder

Första dagen på jobbet efter semestern. Hade lite jobbångest i lördags, man har liksom vant sig vid att sova på mornarna och att göra vad man vill på dagarna. Men det var inte så jobbigt som jag trodde, det var rätt ok faktiskt. Kom hem från vår lilla roadtrip i fredags, vi hann med Sandviken, Uppsala, Linköping, Skänninge, Vadstena, ridning på ryska hästar utanför Älvkarleby, två slott, ett hospitalmuseum, Ulva kvarn, Medevi brunn, m.m., m.m.

Igår kom min bror David hit med sin nya flickvän, vilket var hur kul som helst. De var så söta och fnittriga ihop så jag blev nästan rörd! Pappa höll naturligtvis på att spricka av nyfikenhet och ville att jag skulle skicka kort på henne eftersom jag är den första i familjen som fått träffa henne. Men nyfikna personer ska hållas på sträckbänken!

Anna-Karin kom också förbi en sväng igår, hon hade varit på bröllop i Stockholm och tog en sväng till Borlänge över söndagen. Hon åkte dock hem igår. Det var lite komiskt när hon kom för vi hade nästan exakt likadana kläder på oss!

Är vi synska eller?

Annika i Uppsala

Jag i bilen

Till sist; Skivbolaget som Gud glömde.

1 Comments:

At 11:06 PM, Blogger annakarin said...

vi var så fina! bra att jobbet kändes kul att komma tillbaka till. jag är på mitt nu, väldigt varmt här inne...

 

Post a Comment

<< Home