Wednesday, March 21, 2007

En vanlig dag på jobbet

Eftersom det är många som inte riktigt vet vad jag pysslar med på jobbet egentligen tänkte jag idag göra en liten resumé av min dag.

06.30 Klockradion drar igång med P1 (vet inte varför jag har den kanalen inställd egentligen). Jag trycker självklart på Snooze och sover ytterligare en halvtimme.

07.00 Jag tvingar mig själv upp ur sängen och kliver yrvaket in i duschen. Klär på mig, käkar lite fil och flingor och går en sväng med hunden som är lagom motiverad. Tar sedan bilen till jobbet (jag vet, jag borde cykla men båda mina cyklar är trasiga!)

08.00 Kommer till jobbet, stämplar in och hälsar på Biggan som jag delar rum med. Kollar e-posten, några morgonpigga har redan skickat iväg några mail. Åsa ringer och vill att jag ska skicka med henne några frågor angående den nya versionen av Sharepoint (myndighetens dokumenthanteringssystem) eftersom hon ska ha möte med några system-människor. Jag skickar iväg lite mailsvar och frågorna som Åsa ville ha. Tar sen bilen ner på stan.

09.00-12.30 Jag är på Adnome's presentation av nya Windows Vista.

12.30 Åker jag hem och går en promenad med Bobby. Denna gång tycker han iallafall att det är kul att gå ut! Åker sen tillbaka till jobbet och går till restaurangen och köper lite fisk och rotfruktsgratäng. Käkar med Anna-Maria och Elin.

13.30 Börjar jag jobba igen. Läser mailen som kommit under förmiddagen. Har fått svar från PPM angående ett studiebesök hos dem för att se hur de har löst det med det nya sättet att arkivredovisa utifrån processer. Fått yttranden på den nya rutinen för hantering av dokument som jag Åsa tagit fram. Både positivt och negativt. Har även fått synpunkter på den nya FAQ-sidan (vanliga frågor) angående dokumenthantering som vi ska publicera på intranätet. Svarar på lite mail, pratar lite med Biggan och Sofia och sen är det dags för fika.

14.00 Fika.

14.30 Pratar med min chef om projektledarutbildning i maj. Daniel ringer i två omgångar och berättar lite nyheter angående översynen av projektinformationen. Jag planerar in när jag ska åka till Umeå nästa gång för lite arkivkonsultation hos en av enheterna. Åsa ringer igen och vi diskuterar lite ang projektinformations-projektet, dokumenthantering, nya Sharepoint och diverse skvaller. Hasse uppdaterar mig på vad som sas på morgonens arkivmöte som jag missade. Skriver lite mail och diverse annat och sen är dagen slut.

17.10 Stämplar ut och tar bilen hem.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home