Sunday, April 01, 2007

Snart 30...

Nån som vet om hon som sjunger SAAB-låten "Release me" (Frida Örn) har gjort några fler låtar? Tycker den är otroligt bra trots att det är en ren reklamlåt.

Det är söndag kväll, sitter och halvtittar på "How to lose a guy in 10 days", lagom underhållande film med en otroligt snygg huvudrollsinnehavare (Kate Hudson), dricker lite whiskey och lyssnar på ovan nämnda låt. Jag och Pontus har firat min kommande födelsedag genom att bo på hotell i Tällberg i helgen (Bobby fick följa med också), ätit riktigt god mat, badat bubbelpool och bara tagit det lugnt.
Om två dagar har jag alltså lämnat ungdomen bakom mig (så dramatiskt!) och äntligen (?) blivit vuxen på riktigt. Nu förväntar jag mig verkligen att jag ska slippa visa leget på systemet, få frågor om jag är hel eller halv på bussen och att ingen någonsin mer kommer kalla mig för "lilla" eller "gumman" eller något liknande. Nej, nu förväntar jag mig att om två dagar kommer jag att vakna upp med kort, permanentat hår, rynkor under ögonen och med en massa visdom och kunskap innanför pannan...eller?

Jag tycker iallafall att det ska bli kul att fylla 30. Och jag känner mig inte ett dugg gammal.

4 Comments:

At 1:14 PM, Blogger Klara said...

Men hallå där! VILKA påbrå har du om du förväntar dig rynkor under ögonen vid 30?! En annan är 47 o rynkorna vägrar infinna sig - däremot en o annan finne hittar till nyllet än idag... ;) Grattis på födelsedagen!

 
At 10:17 PM, Blogger Karin tänker said...

Nar ar det du fyller nu igen? GRATTIS!!! Hoppas att festen blir lyckad, lessen jag inte kunda vara med! Far forsoka hitta ngt 80:taligt har & fira dig, fast de ar sa efter att 70-tals klader ar lattare att hitta! Kram

 
At 9:19 AM, Anonymous Anonymous said...

http://www.myspace.com/laurasweden Kolla in den sida... :)

Mvh Karins kompis Anneli

 
At 5:50 AM, Anonymous Anonymous said...

Grattis i efterskott, hoppas att du hade det kul på festen och att ni inte blev för bakfulla.
Tråkigt att jag inte kunde komma. Och du vet väl att livet börjar efter 30, snart där....
/kram Maria (umeå)

 

Post a Comment

<< Home